Webshopunk sütiket - cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében figyelembe véve az adatvédelmi irányelveket.
Termékek Menü

Tabuk nélkül a szőkítésről

​Történelmünk során mindenki meg akart felelni a kor divatjának, ezért már az ókori Egyiptomiaknál is nagy kultúrája volt a hajszínváltoztatásnak. Az 1800-as évek végén megjelent a hidrogén-peroxid, ami hatalmas lépés volt a hajszínváltoztatás, legfőképpen a hajvilágosítás területén. Ez az anyag a mai napig a szőkítés alapjául szolgál. 

A hajszőkítés tulajdonképpen egy olyan folyamat, amikor a sötétebb hajszínből világosabb hajat készít a fodrász. A hajszőkítést lehet rosszul és jól is csinálni. Ha otthon csinálod, megfelelő szakképzettség és alapanyagismeretek hiányában, akkor valójában a rossz úton jársz és az eredménye nem más, mint akár egy életre szóló hajkárosodás lehet. 

A budapesti fodrászatunk kolléganőjét, Forgács Hajnit megkérdeztük a tapasztalatairól:

Mióta használod a BlondMe termékeket? 

Az újhullámos Schwarzkopf Professional BlondMe termékek 2009-ben érkeztek meg Magyarországra és a legutóbbi megújulás során forradalmi innováció került a termékekbe. A megjelenés óta töretlen a termékcsalád sikere, azóta használjuk mi is a fodrászatban. Rengeteg árnyalatban elérhető, többek között a divatos pasztellszínekben is, ami által a vendégek akár extrémebb színeket is kipróbálhatnak hosszabb-rövidebb időre. 

Milyen előnyei vannak a BlondMe termékeknek? 

Ezek a termékek, a többi szőkítővel ellentétben kötéserősítőt tartalmaznak, a szőkítés során minimálisra csökkenti a haj töredezettségét. Ez azt jelenti, hogy egy hajvilágosítási folyamata haj szerkezetét kevésbé veszi igénybe, így sokkal kíméletesebben lehet elérni a kívánt hajszínt. Az anyag képes megőrizni a haj állagát, és 90%-ban redukálja a hajtöredezést és károsodást. Emellett anti-sárga hatással rendelkezik, ami segít elkerülni a nem kívánt melléktónusokat. Minden világosítótechnikához alkalmas az anyag, mint például a trendi balayage vagy babylights, ami szintén nem elhanyagolható szempont. 

hajszőkítés

Mi a személyes tapasztalatod és miért ajánlod ezt a termékcsaládot? 

A legtöbb vendég azzal fordul hozzám, hogy a hajvégek töredezettek, ami egy korábbi, nem megfelelő szőkítés eredménye is lehet. A BlondMe termékek minimalizálják a haj roncsolódását, így a világosítás miatti hajtöredezés elkerülhető.  Az internet elterjedésének köszönhetően már mindenkihez eljutnak a legújabb trendek, és ez a gyakori változtatás, ami lehet olykor feketéből szőke vagy fordítva, rendkívül igénybe veszi a hajat. A BlondMe használatával, a haj védelemmel ellátott, és a legszélsőségesebb hajtrendeket is biztonságosan tudjuk létrehozni ezekkel a professzionális eszközökkel. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az otthoni szőkítés nem játék, hiszen ezzel maradandó károsodásokat, hajhullást, bőrallergiát is kiválthatunk. Egy szőkítési folyamat első lépése a haj alapos felmérése, amit csak egy szakember tud megfelelően elvégezni. Számomra nagyon fontos az is, hogy a haj alapos ismeretével és kezelésével elnyerjem vendégeim maximális bizalmát, amihez a BlondMe megfelelő támogatást nyújt. 

Itt találod meg könnyedén a BlondMe termékeket........

SzalonSkicc Fodrászatok - Budapest - Maglód - Szeged

SzalonSkicc fodrászatok elérhetőségeit itt találod....

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus