Webshopunk sütiket - cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében figyelembe véve az adatvédelmi irányelveket.
Termékek Menü

Professzionális szőkítés és a szőke haj otthoni ápolása

Tippek Sedlák Anikó fodrászunktól. A szőkítés, vagy ahogy a szakma is ismeri: a dekolorálás, minden esetben a haj világosítását jelenti. Már hosszú évszázadok óta divat a szőke hajszín, így a szőkítéshez szükséges alapanyagok folyamatos fejlesztéseken mennek keresztül. A napjainkban használt hajszőkítők legfőbb hatóanyaga a hidrogén- peroxid, ami egy kimondottan erős oxidálószerként ismert. Ez segít hozzá a hajban lévő sötét festékanyagok lebontásához.

A hajszőkítés az egyik legnagyobb kihívást jelenti a fodrászok számára. A festékanyag helyes megválasztásával a hajszínváltoztatás napjainkban gyors és biztonságos. Amíg korábban kizárólag az erős színelőhívó emulziók biztosították a legnagyobb hatékonyságot, addig ma már csupán néhány százalékos (2%) prémium termékekkel is foltmentes és gyönyörű szőke hajszín készíthető. Ezeknek a termékeknek a használata kizárólag fodrász szakemberek számára készült, hiszen a biokémiai reakciót kiváltó szőkítéskor figyelembe kell venni a haj aktuális állapotát, a kívánt eredményt, és számos más tényezőt is.

A BLONDME termékcsalád azért született meg, hogy teljes körűen támogassa a legszebb szőke hajszín elérését, legyen szó hajfestésről vagy hajápolásról! A BLONDME termékek kötéserősítőt tartalmaznak, így a hajfestés sokkal kíméletesebb, a haj szerkezete kevésbé roncsolódik. Ez a termék minden világosító technikához alkalmas. A világosítás során az anti-sárga hatás semlegesíti a nem kívánt tónusokat. A BLONDME termékek a szőke haj otthoni ápolásában is a segítségünkre vannak. Attól függően, hogy szőke hajszínünk milyen tónusú, különböző hajápolók közül választhatunk.

A legjobb hajápoló termékek meleg vagy hideg szőke hajra

A festett szőke hajszín megőrzésének legfontosabb lépése a megfelelő sampon használata. Nézzük meg, mivel támogatja szőke hajszínünk megtartását ez a BLONDME sampon. Ha elolvassuk az összetevőket, egyből láthatjuk, hogy ezek a samponok szulfátmentesek, így nem kell tartanunk a kellemetlen irritációtól. Megfelelő mennyiségű meleg vagy hideg pigmenteket juttat a hajba, ennek köszönhető, hogy a tónus hosszú időn át tartós marad. A megfelelő tisztítás mellett segít a haj kondicionálásában is, ezért puha és selymes tapintást biztosít.A sampon mellett más hajápoló terméket is érdemes használni a szőke hajszín hosszú tartóssága céljából. Ez lehet egy balzsam vagy egy hajmaszk, attól függően, hogy milyen gyakorisággal alkalmazzuk. Mit tud egy hajmaszk? Hatalmas dózisú mély ápolást ad az igénybevett hajszálaknak, és új kötéseket képez a hajszálak belsejében. A festett szőke hajszínű vendégeimnek mindig azt javaslom, hogy a hajuk ápolását mindig a fürdőszobában kezdjék! A megfelelő mindennapi hajápolás az alapja az egészséges és élettel teli hajnak. A BLONDME termékeket jó szívvel ajánlom mindenkinek, hiszen hatékonyságát már számtalanszor bizonyította.

Tartalomhoz tartozó címkék: BlondMe hír
blog comments powered by Disqus